ОБРАНО КЕРІВНИЙ СКЛАД КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ з питань Громадського бюджету міста Червоноград

ОБРАНО КЕРІВНИЙ СКЛАД КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ з питань Громадського бюджету міста Червоноград

ОБРАНО КЕРІВНИЙ СКЛАД КООРДИНАЦІЙНОЇ  РАДИ з питань Громадського бюджету міста Червоноград

 

04 травня на першому засідання, члени Координаційної ради з питань Громадського бюджету міста Червоноград обрали керівний склад.

Головою обрали ініціатора впровадження «Громадського бюджета» у м.Червоноград  депутата ДМИТРА ФАРТУШКА,

Заступником було обрано представника від громадськості – ГАЛИНУ КРУК,

Секретарем – співініціатора даної ініціативи секретаря міської ради ОЛЕКСАНДРА ГРАСУЛОВА.

 

На засіданні Координаційна рада прийняла рішення розпочати процес Громадського бюджету.

З 15 травня по 29 червня червоноградці матимуть можливість подати свої ідеї з покращення міста Червоноград у вигляді написаного проекту.

Розмір Громадського бюджету становить 300 000 грн.

Отже, мешканцями Червонограда можуть подаватись проекти, які не перевищують вартість триста тисяч гривень.

 

Для подання проекту його автору необхідно заповнити бланк за формою згідно з додатком 1 Положення про Громадський бюджет м. Червонограда (рішення ЧМР від 15.12.2016 №374) та додати список осіб з підписами щонайменше 25 членів територіальної громади міста Червонограда, за формою згідно із Додатком до цього Положення які підтримують реалізацію цього проекту.

Проекти подаються обов’язково в паперовому та електронному вигляді до загального відділу  виконавчого комітету міської ради, електронна пошта radachervonograd@groza.com.ua.

Кожен автор проекту може подати один проект на один календарний рік.

При формуванні проектних пропозицій, які включають роботи з будівництва, реконструкції або капітального ремонту об’єктів, авторам необхідно керуватись орієнтовними цінами на основні будівельні матеріали, вироби на конструкції, розміщеними на сайті Міністерства регіонального розвитку та будівництва України www.minregion.gov.ua (підрозділ “Ціноутворення» розділу «Ціноутворення, експертиза та розвиток будівельної діяльності»  -  http://www.minregion.gov.ua/)

У пілотному 2018 році рекомендуються подавати проекти, які можна реалізувати до трьох місяців. Не рекомендується подавати проекти, що потребують проведення довготривалих, капітальних робіт, виготовлення проектно-кошторисної  документації.

З Положенням про Громадський бюджет м. Червонограда можна ознайомитись на сайті міської ради -    www.chervonograd-city.gov.ua/dses7/722374.doc